PARKER SKLONIO MITROVIĆA: Trener Fulama objasnio zašto Srbin ne igra

Novosti online

06. 12. 2020. u 13:13

REPREZENTATIVAC Srbije Aleksandar Mitrović više nije standardan u Fulamu.

ПАРКЕР СКЛОНИО МИТРОВИЋА: Тренер Фулама објаснио зашто Србин не игра

EPA-EFE/Frank Augstein

Od povratka sa reprezentativne pauze odigrao je samo 37 minuta od mogućih 270. Dva puta je ulazio s klupe, a u subotu protiv Mančester Sitija čitav meč je presedeo na klupi za rezerve bez prilike da pomogne timu.

Po svemu sudeći Skot Parker više nema poverenja u svog startnog centarfora. Mitrović je ove sezone u Premijer ligi postigao samo dva gola. 

- Mitrović nije povređen. Tako sam jednostavno video utakmicu i šta je bilo potrebno timu. Smatrao sam da tako imamo najbolju šansu da im napravimo problem. Pričaće se puno o Aleksu, ali tek će imati veliku ulogu za nas ove sezone - rekao je diplomatski trener Fulama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona