KLOP OPET DIGAO GLAS: Nisam siguran da je VAR dobra ideja

Novosti online

10. 12. 2020. u 10:13

MENADžER Liverpula Jirgen Klop sve češće se sukobljava sa fudbalskim establišmentom. Mesecima već lobira da se u Premijer ligi dozvoli pet izmena, a postao je i jedan od vatrenijih protivnika VAR-a i to nakon što je video tehnologija konačno stekla pozitivnu reputaciju kod većine njegovih kolega.

КЛОП ОПЕТ ДИГАО ГЛАС: Нисам сигуран да је ВАР добра идеја

Foto: Tanjug/Jan Kruger, Pool via AP

– Ja sam bio od onih koji su govorili da je VAR dobra ideja, ali sada više stvarno nisam siguran! I znam, već čujem kako svi gunđaju, ‘on opet priča o tome’, ali trajalo je predugo i svima njima na terenu je bilo hladno – rekao je nemački stručnjak, misleći na utakmicu Lige šampiona između njegove ekipe i Midtjilanda, na kojoj je bilo nekoliko spornih odluka VAR-a.

Fudbaleri danskog tima su do izjednačenja došli golom iz penala koji je dosuđen nakon što je pomoćni sudija pokazao ofsajd.

Snimak je pregledan, a glavni arbitar je ipak pokazao na belu tačku.

U nastavku utakmice Mitjilandu je poništen gol zbog ofsajda, a zatim i Liverpulu zbog igranja rukom. U oba slučaja odluka je doneta nakon konsultacije sa VAR sobom.

– Sve je trajalo toliko dugo. Ja nisam video snimke i ne znam da li su u pravu i da li su imali teške odluke, ali trebalo im je po tri ili četiri minuta svaki put, igračima je postalo hladno dok su čekali – rekao je Klop posle meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?