ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ: Da nastavimo u istom ritmu i da budemo još bolji

Tanjug

13. 12. 2020. u 13:10

FUDBALER Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da su crno-beli u teškoj utakmici protiv Voždovca uspeli da odigraju timski i da pobede.

АЛЕКСАНДАР ШЋЕКИЋ: Да наставимо у истом ритму и да будемо још бољи

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Aleksandra Stanojevića juče su pobedili Voždovac na gostovanju 2:0 u 18. kolu Superlige, golovma Takume Asana i Lazara Markovića.

"Igrači su mi pobedom na teškom gostovanju na krovu na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmica u kojoj se nije bilo lako prilagoditi na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Trijumfom na "krovu", Partizan je došao do šeste prvenstvene pobede u nizu, a Ščekić, koji je na jučerašnjem meču bio asistent kod prvog gola, govorio je i o igri tima u prvom poluvremenu.

"Posle 45 minuta igre privikli smo se na teren i sve što nas je čekalo u nastavku. Bili su veoma agresivni i nije bilo lako igrati i uspostaviti igru na veštačkoj podlozi. Jedan dobar niz pobeda je iza nas. Sada samo treba da nastavimo u ovom ritmu i budemo još bolji“, zaključio je Šćekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?