LALATOVIĆ OTKRIO: Evo da li trener Vojvodine ostaje u klubu

Novosti online

17. 12. 2020. u 17:46

VOJVODINA je pobedom nad Proleterom (2:0) okončala prvi deo sezone u Sueprligi Srbije, a strateg Novosađana Nenad Lalatović je odgovorio na pitanje da li će na zimu promeniti sredinu.

ЛАЛАТОВИЋ ОТКРИО: Ево да ли тренер Војводине остаје у клубу

Foto: Fk Vojvodina

Najpre se osvrnuo i na meč koji je sa dva pogotka rešio Miljan Vukadinović.

- Čestitao bih kolegi Branku Žigiću i Proleteru na ovoj polusezoni. Bili su sjajni i pokazali da su tvrd orah za sve. Moram i moje igrače da pohvalim. Junaci su Novog Sada. Ova pobeda je veliki iskorak i možda je već rešeno koje će ekipe izaći u Evropu. Imamo devet bodova više od petoplasirane ekipe (Spartak). Znači, mi moramo da izgubimo četiri meča, a oni da pobede, da bi nas prešli. Napravljen je veliki korak ka Evropi iako smo danas bili bez pet standardnih igrača - istakao je Lalatović.

Tokom dana se pojavila informacija da bi sjajni stručnjak moga da ode u banjalučki Borac.

- Ne mogu ništa da obećam. Ne zna se u fudbalu šta će da se desi sutra. Ja sam rekao da ću da odem jednog dana, a kada će to da bude, ne znam. Mnogi će da jure da obore rekord Nenada Lalatovića. Mnogi su me osporavali, i nisam ljubimac mnogih. Uostalom, ne želim da budem ljubimac, ja sam ljubimac mojih igrača. Živim samo za njih i drugi me ne zanimaju. Najbolji sam trener u istoriji, doneo sam sa igračima Kup… Šta još treba da uradim da me neko pohvali. Ova godina je prošla u znaku mog srećnog broja – 20 i presrećan sam - zaključio je strateg Vojvodine.

Podsetimo, Vojvodina je ovaj deo sezone okončala na trećem mestu za tabeli sa 42 boda.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?