SINIŠA, MOJ OTAC: Mihina ćerka otvorila dušu, njena ispovest tera suze na oči

Novosti online

22. 12. 2020. u 15:53

U SRBIJI je iznašla knjiga "Siniša, moj otac" o proslavljenom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću iz ugla njegove ćerke Viktorije.

СИНИША, МОЈ ОТАЦ: Михина ћерка отворила душу, њена исповест тера сузе на очи

FOTO: AP

Uspomene Sinišine ćerke otkriće nepoznato lice velikog šampiona, a čitaoci će iz prve ruke moći da upoznaju čoveka čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom.

Ukoliko budete čitali knjigu, saznaćete i više o njegovom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkriće se i lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve što je prošao tokom borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se, kao i uvek, nosio odlučno i hrabro.

- Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali, Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo – piše u knjizi Mihine ćerke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu