SRĐAN BAJČETIĆ, OTAC MLADOG STEFANA ZA "NOVOSTI": Ponosni sam tata, Liverpul je već duže vreme pratio mog sina

S.BAJIĆ

25. 12. 2020. u 11:00

STEFAN Bajčetić (16), fudbaler omladinskog pogona Selte iz Viga, sin Srđana Bajčetića, nekadašnjeg igrača Vojvodine, Crvene zvezde, Selte, Brage, Dalijena i Hunana, po svemu sudeći, obući će dres Liverpula.

СРЂАН БАЈЧЕТИЋ, ОТАЦ МЛАДОГ СТЕФАНА ЗА НОВОСТИ: Поносни сам тата, Ливерпул је већ дуже време пратио мог сина

FOTO: FK Selta

On je, kako je u telefonskom razgovoru iz Kine za "Novosti" potvrdio njegov otac Srđan, iz Viga otputovao u Liverpul pre dva dana, priključio se ekipi, ali ne na treninzima, pošto se trenutno nalazi u karantinu, i uskoro se očekuje da bi trebalo da potpiše vernost "redsima".

- Ponosan sam, naravno, što bi se reklo, ponosni tata. Međutim, ništa još nije konačno dok se, zna se, ne potpiše ugovor. Skoro sve je dogovoreno i završeno i očekujemo da bi ovih dana trebalo da stavi potpis. Reč je o stipendijskom ugovoru, s obzirom na to da Stefan ima 16 godina, a on zapravo znači vernost Liverpulu - potvrđuje Srđan.

MISIJA U KINI

SRĐAN (49) je 2004. posle uspešne karijere okačio kopačke o klin. Kao misionar zaposlen u Selti, radi trenutno u školskom pogonu Dalijena, kineskog kluba, čiji je dres nosio od 2001. do 2003. i za to vreme osvojio tri trofeja.

Talentovani štoper Stefan je kao član omladinskog pogona Selte na meti kluba sa "Enfilda" bio već duže vreme. O tome svedoči činjenica da je Srđan još prošle godine na poziv rukovodstva "redsa" otputovao u Liverpul. Tamo su mu predočili uslove u kojima će Stefan živeti i trenirati.

FOTO: AP

- Istina je, Liverpul je već duže vreme pratio Stefana a takođe je i Mančester junajted bio zainteresovan. Odluka je, ipak, pala na klub koji je prvi pokazao interes. Sada čekamo da se sve završi - kaže Srđan Bajčetić, koji se u vreme razgovora sa izveštačem "Novosti" nalazio u restoranu sa prijateljima iz Španije, na obeležavanju Badnje večeri.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?