BIVŠI NEMAČKI FUDBALER UHAPŠEN ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA: Povezuju ga i sa međunarodnim terorizmom

Novosti online

24. 12. 2020. u 22:21

FUDBALER rođen u nemačkoj, Deniz Naki, uhapšen je u Nemačkoj kao navodni šef organizovane kriminalne grupe u nemačkom gradu Ahenu.

БИВШИ НЕМАЧКИ ФУДБАЛЕР УХАПШЕН ЗБОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА: Повезују га и са међународним тероризмом

FOTO: Fejsbuk

Portparol tužiteljstva Ahena Jan Baltasar potvrdio je da su dve osobe uhapšene zbog uspostavljanja zločinačke organizacije i da su oboje simpatizeri terorističke grupe PKK, navodi list Velt.

Nemačka državna policija sumnja da je zločinačka organizacija umešana u iznude i trgovinu drogom, ali i finansiranje Radnike partije Kurdistana, koja se smatra za terorističku organizaciju.

- U ovom trenutku ne možemo potvrditi da su finansijska sredstva osigurana posebno za RPK. Ako se pronađe veza s RPK, Federalno tužilaštvo će razmotriti taj događaj - rekao je Baltasar.

Naki je po nacionalnosti Kurd, u karijeri je nastupao Senkt Pauli i Paderborn a zatim i za nekoliko turskih timova, ali ga je FS Turske doživotno suspendovao zbog podrše RPK "separatističkom i ideološkom propagandom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?