NISU IZNEVERILI TRADICIJU: Ponovo odigrana novogodišnja utakmica

B. Grujić

01. 01. 2021. u 17:37

DECENIJAMA već, grupa rekreativaca i zaljubljenika u fudbalsku bubamaru, tradicionalno, bez obzira na vremenske uslove, sneg, vetar ili kišu, 1. januara, tačno u podne, na travi Sportskog centra Motel Šumice, okupi se i odigra novogodipnju utakmicu.

НИСУ ИЗНЕВЕРИЛИ ТРАДИЦИЈУ: Поново одиграна новогодишња утакмица

FOTO: B. G.

- Igramo redovno nedeljom, ali prvojanuarski duel, ima posebnu draž - poručuje nekadašnji rukometni reprezentativac Momir Rnić, neizostavni član hrabre družine, koja je venčanja, slave, rođendane, krštenja, godišnjice braka i ostale svetkovine, stavljala u drugi plan, kada je fudbal u pitanju.

- Odigrali smo fudbal, uz vruć čaj, jedni drugima poželi dug život i još puno ovakvih druženja - dopunio je reči rukometnog stručnjaka Srđan Neškoski, jedan od organizatora tradicionalnog novogodišnjeg okupljanja.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?