MITAR U PROBLEMU: Oglasio se i Fulam, Srbin jeste pod istragom

Novosti online

02. 01. 2021. u 17:02

FUDBALSKI klub Fulam potvrdio je danas da istražuje tvrdnje da je Aleksandar Mitrović prekršio mere vezane za korona virus prisustvujući novogodišnjoj zabavi, zajedno sa igračem Kristal Palasa Lukom Milivojevićem.

МИТАР У ПРОБЛЕМУ: Огласио се и Фулам, Србин јесте под истрагом

EPA-EFE/Frank Augstein

Fotografije na društvenim mrežama, objavljene u Sanu, prikazuju srpske fudbalere koji slave u Londonu sa još najmanje sedam odraslih osoba.

Fulam je za Bi-Bi-Si potvrdio da istražuje te tvrdnje, a po navodima Sana i Milivojević je pod istragom u Kristal Palasu.

Po ograničenjima koje je zbog korona virusa uvela britanska vlada, mešanje domaćinstava u zatvorenom prostoru zabranjeno je u Londonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)