NOVI DETALJI O SELEKTORU SRBIJE: Mihajlović pristao da vodi reprezentaciju, ali FSS rekao ne, Piksi neće da se odrekne 5.000.000 evra

Novosti online

10. 01. 2021. u 13:30

NASTAVLjA se saga oko užarene klupe Srbije. Skoro da nema dana da se ne krene sa licitacijama oko selektorskog mesta, a sada se pominje i ime Siniše Mihajlovića.

НОВИ ДЕТАЉИ О СЕЛЕКТОРУ СРБИЈЕ: Михајловић пристао да води репрезентацију, али ФСС рекао не, Пикси неће да се одрекне 5.000.000 евра

FOTO: EPA

Ruku na srce da je bio u igri, ali do dogovora nije došlo. Nema šanse ni Piksi da preuzme “orlove”, a najbliži klupi je opet Savo Milošević. Bar tako kaže Milovan Đorić, koji je godinama u jugoslovenskom i srpskom fudbalu.

– Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom “udaru” je bio i Siniša Mihajlović – priča popularni “bata Đora” u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom na MaxBet radiju.

Zatim je nekadašnji selektor otkrio i malo poznate, a izuzetno zanimljive detalje.

–  Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića…  On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate.

FOTO: AP

 

Milošević je opet iskočio u prvi plan.

– Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja. 

Đorić kaže da je stranac selektor otpao u svim varijantama i da će za tri dana biti poznato ime.

– Bilo je i ideja o selektoru strancu, ali to je u ovom trenutku suludo. Klemente je bio dobar, ali Dik Advokat je bio promašaj. U sledeća tri dana biće izabran novi selektor – jasan je Milovan Đorić.

Foto: M.Vukadinović

Milovan Đorić i Siniša Mihajlović


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (9)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji