DA LI OVO ZNAČI DA JE PALO POMIRENJE? Pozdrav Stankovića i Kange za radost navijača Zvezde (VIDEO)

Novosti online

11. 01. 2021. u 13:38

POSLE remija protiv Slovana iz Libereca, u Češkoj, Crvenu zvezdu je potresao sukob na relaciji trener (Dejan Stanković) - igrač (Gelor Kanga).

ДА ЛИ ОВО ЗНАЧИ ДА ЈЕ ПАЛО ПОМИРЕЊЕ? Поздрав Станковића и Канге за радост навијача Звезде (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Temperamentni Gabonac odlučio je tada da se u svlačionici ne pozdravi sa šefom stručnog štaba srpskog šampiona, koji je redom čestitao igračima na velikom uspehu i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Takav potez Kange iznervirao je tada Stankovića, što je dovelo do žestoke rasprave. Otišlo se dotle da je budućnost veziste na Marakani dovedena u pitanje, međutim, posle premijernog okupljanja u Novoj godini, jasno je da su "ratne sekire" zakopane.

Legendarni kapiten na Zvezdinoj klupi je po ulasku u svlačionicu pozdravljao redom sve prvotimce i sa svima se izgrlio. Kada je došao do Kange, Stanković je uradio isto što i sa ostalim igračima, zagrlivši Gabonca koji je uzvratio "istom merom", što je obradovalo navijače Zvezde, jer je Gelor letos došao kao jedno od najzvučnijih pojačanja, od koga se mnogo očekuje u nastavku sezone.

Pogledajte kako je izgledao srdačni pozdrav Dejana Stankovića i Gelora Kange na 7:09 u video prilogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote