NOVI KORONA SKANDAL U ITALIJI: Trojci Empolija zabranjeno da igra protiv Napolija

Novosti online

13. 01. 2021. u 22:14

ISTA komisija koja je Napoliju zabranila putovanje u Torino na meč protiv Juventusa, sada je napravila novi cirkus, pošto je trojici fudbalera Empolija zabranila nastup na kup-utakmici protiv Napolija i naložila im da se zatvore u karantin u hotelu, iako su imali negativan nalaz.

НОВИ КОРОНА СКАНДАЛ У ИТАЛИЈИ: Тројци Емполија забрањено да игра против Наполија

Foto: EPA

Napoli je pobedio sa 3:2 i eliminisao Empoli, ali klub iz serije B najavio je žalbu na ovu odluku, koja će verovatno biti usvojena.

Leonardo Mankuso, Roberto Pirelo i Šimon Žurkovski bili su prisiljeni na izolaciju u hotelu nakon što su im lokalne zdravstvene vlasti u Napulju, zabranile prisustvo meču.

I trener Alesio Dionisi je bio izolovan, pa nije mogao da vodi ekipu u četvrtfinalu Kupa Italije.

Ista komisija zabranila je Napoliju napuštanje područja Kampanije u oktobru prošle godine, navodno zbog opasnosti od širenja pandemije, pa tim nije otputovao u Torino u posetu Juventusu.  Taj meč prvobitno je registrovan 3:0 za Juventus par-forfe, ali je nedavno odluka poništena i naloženo je odigravanje meča.

Empoli sada najavljuje žalbu, jer je izvestio da su svi izolovani igrači koje je ASL naredio imali redovne i važeće negativne testove na koronu i da je odluka lokalnih vlasti u Napulju bila pristrasna i nerazumna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?