KOVID SKANDAL U NEMAČKOJ: Fudbaler bežao preko krova od policije, trener ga surovo kaznio

Novosti online

20. 01. 2021. u 21:34

KAMERUNAC iz redova Borusije Menhengladbah Bril Embolo našao se u centru skandala u koji je bila uključena čak i policija!

КОВИД СКАНДАЛ У НЕМАЧКОЈ: Фудбалер бежао преко крова од полиције, тренер га сурово казнио

FOTO: EPA

Fudbaler bundsesligaša tereti se da je pokušao da pobegne nemačkim vlastima koje su upale u kuću u kojoj se održavala žurka, što je zabranjeno usled pandemije koronavirusa. 

Žurka je organizovana u noći između subote i nedelje u Esenu, prema izveštaju policije, Bril Embolo se dao u bekstvo popevši se na krov zgrade u kojoj je organizovana žurka. Pokušao je da pobegne preko krovova, a na kraju je kroz prozor uleteo u drugi stan. 

​Policija se oglasila i saopštila da je u Esenu zatekla 23 osobe, uz dodatak koji ukazuje da je švajcarski reprezentativac bio akter privatne zabrane.

„Zatekli smo ga samog u sobi. Pretpostavljamo da su Embolo i osoba koja je pobegla preko krova ista osoba“, saopšteno je iz policije.

Inače, nakon skandala se oglasio i Embolo, koji je nemušto pokušao da spere ljagu sa svog imena.

„Išao sam kod drugara u Esen da gledamo košarkaški meč. To je bila greška. Glupost zbog koje se izvinjavam saigračima, klubu i pre svega navijačima. Nisam smeo tako da postupim, pogrešio šam. Stan u kojem sam se pojavio nalazi se u neposrednoj sblizini stana u kome je bila žurka. Policija me je pronašla i uzela moje podatke. Znam da nisam smeo da budem tamo“, izjavio je Embolo.

Jasno je da se Bril Embolo oglušio o protokol, a za sve je saznao i trener Marko Roze, koji je besan.

„Potpuno je besmisleno kao javna ličnost da se vozite sa drugarom od stana do stana u dva ujutru za vreme pandemije. Samim tim, Embolo je prekršio korona protokol. Odmah smo reagovali i sklonili ga iz ekipe. Verujem da ga je zabolelo što nije igrao protiv Verdera. Mesecima živimo u pandemiji, verovatno niko od nas nije sve vreme poštovao pravila, međutim, velika je razlika biti na žurki u ovim vremenima. Nas kao sportiste gledaju drugačijim očima i zato moramo da se ponašamo odgovorno“, poručio je trener Menša Marko Roze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu