SRPSKIM SPORTISTIMA GARANTOVAN BORAVAK U JAPANU PRED OI: Epilog dogovora Udovičića i Kacumata

Tanjug

09. 02. 2021. u 13:20

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa ambasadorom Japana Takahikom Kacumatom i razgovarao sa njim o svim segmentima daljeg produbljivanja uspešne saradnje.

СРПСКИМ СПОРТИСТИМА ГАРАНТОВАН БОРАВАК У ЈАПАНУ ПРЕД ОИ: Епилог договора Удовичића и Кацумата

Foto: Tanjug

Kako se navodi u saopštenju, posebna tema razgovara bile su i predstojeće Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju, počev od uslova u kojima će se sportisti takmičiti u Tokiju ovog leta, zaključno sa svim zdravstvenim aspektima koji su dominantna tema u ovoj fazi priprema za najveće sportske planetarne događaje.

"Ministar Udovičić posebno se zahvalio ambasadoru Kacumatu na tome što će naši sportisti imati i omogućen boravak i gostoprimstvo u Japanu u završnim pripremama pre Olimpijskih igara što je od izuzetnog značaja za naše reprezentativce", navode iz ministarstva.

Takođe, jedna od tema bila je i formalizacija saradnje kroz potpisivanje Memoranduma o razumevanju između ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, nauke i tehnologije Japana o saradnji u oblastima omladine i sporta u narednom periodu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici