IZBACIO MEDVEDEVA PA ISPAO U SLEDEĆEM KOLU: Srpski teniser Dušan Lajović podbacio protiv Hrvata Ćorića

Novosti online

04. 03. 2021. u 21:43

SRPSKI teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u holandskom Roterdamu pošto je u osmini finala izgubio od hrvatskog tenisera Borne Ćorića, po setovima 6:3, 6:2, nakon samo 66 minuta igre.

ИЗБАЦИО МЕДВЕДЕВА ПА ИСПАО У СЛЕДЕЋЕМ КОЛУ: Српски тенисер Душан Лајовић подбацио против Хрвата Ћорића

Foto: AP

Lajović je juče na startu turnira izbacio prvog nosioca i trećeg tenisera sveta, Danila Medvedeva u dva seta, ali večeras nije pružio ni približno dobru partiju kao protiv nedavnog finaliste Australijen opena.   

Rival Ćoriću u četvrtfinalu bile Japanac Kei Nišikori, koji je pobedio Aleksa De Minora. U današnjim mečevima Šardi je pobedio Gofana posle dva taj brejka, Tomi Pol je nakon preokreta bio bolji od Kazahstanca Bublika, momka koji je izbacio Aleksandra Zvereva, a Stefanos Cicipas je u tri seta bio bolji od Poljaka Huberta Hurkača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)