NEREALNE SCENE, BRAZILCI U ŠOKU: Fudbalski sudija pred početak utakmice urinirao nasred terena (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 09:47

FUDBALERI Palmeirasa nedavno su osvojili trofej u Kupu Brazila, a kako to obično biva, novo sezona u ovom takmičenju je počela već koji dan kasnije.

НЕРЕАЛНЕ СЦЕНЕ, БРАЗИЛЦИ У ШОКУ: Фудбалски судија пред почетак утакмице уринирао насред терена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Međutim, na samom terenu nije bilo toliko reči o pogocima i lepim potezima fudbalera, koliko o jednoj sceni kojoj je doprineo glavni arbitar na meču Boavista – Gojas.

Pre samog početka utakmice kamere su uhvatile glavnog arbitra Denisa da Silvu Ribeira kako urinira na centru terena, dok se priprema da da znak za sam početak utakmice.

U početku su brazilski mediji mislili da je reč o nečem drugom, ali je kasnije potvrđeno da je došlo do nesvakidašnjeg poteza na centru igrališta

Ono što je uradio ovaj sudija je privuklo veliku pažnju, vrlo brzo su stigle i osude, pa se traži da se arbitar pod hitno suspenduje i adekvatno kazni.

Što se utakmice tiče, Boavista je uspela da napravi iznenađenje i da kao četvrtoligaš savlada člana Serije B, Gojas, rezultatom 3:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice