PANTELIĆ PREUZEO KOKEZINU ULOGU: Direktor Super i Prve lige otkrio šta nas dalje čeka

Novosti online

22. 03. 2021. u 17:51

SLAVIŠA Kokeza je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije od danas. Marko Pantelić je preuzeo ulogu vršioca dužnosti glavnog rukovodioca u FSS.

ПАНТЕЛИЋ ПРЕУЗЕО КОКЕЗИНУ УЛОГУ: Директор Супер и Прве лиге открио шта нас даље чека

Foto: N. Paraušić

Kakva će da bude dalja procedura otkrio je Dragomir Lazović, aktuelni predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije.

- Ostaje da se vidi da li će biti prevremeni izbori ili će Izvršni odbor FSS na sledećem sastanku predviđenom odmah po završetku prvog reprezentativnog ciklusa u ovoj godini odlučiti da Marko Pantelić dobije mandat i nastavi posao do izbora planiranih za 2023. Ono što je izvesno u ovom trenutku: svi sistemi unutar FS Srbije funkcionišu na visokom nivou, rekao bih 100 odsto - naglasio je Lazović za Sport Klub.

Dakle, u periodu kada „Orlovi“ budu vojevali sa Irskom, Portugalom i Azerbejdžanom u kvalifikacijama za SP u Kataru, vodeći ljudi FSS-a bi trebalo da donekle, možda i sasvim razbistre sliku o nastavku rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?