CIRKUS U SRPSKOM FUDBALU SE NASTAVLJA: Sudija pravio haos u Kragujevcu, isključio pogrešnog igrača, pa penalom doneo bodove Radničkom (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 08:35

U SREDU i četvrtak je igrano vanredno, 23. kolo Prve lige Srbije, a i ovoga puta je na terenima širom zemlje bilo mnogo uzbuđenja i - neobičnih situacija.

ЦИРКУС У СРПСКОМ ФУДБАЛУ СЕ НАСТАВЉА: Судија правио хаос у Крагујевцу, искључио погрешног играча, па пеналом донео бодове Радничком (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tako je Radnički 1923 iz Kragujevca na svom terenu savladao IMT 3:1 posle dva dosuđena penala, a nakon jednog glavni sudija meča je crveni karton pokazao - pogrešnom igraču!

Mnogo uzbuđenja viđeno je na meču u Kragujevcu! Domaći su uspeli da posle mnogo muka stignu do pobede. U prvom poluvremenu su u nekoliko navrata ostajali bez pogotka iz izglednih situacija, a nisu pomagali ni pritisci koje su u tim trenucima vršili na glavnog sudiju Dragana Čolovića.

U nastavku, IMT je poveo golom Ognjena Dimitrića, ali je u Radnički izjednačio u 76. minutu iz penala, pogotkom Aleksandra Varjačića.

Međutim, ono glavno događalo se u nadoknadi vremena, kada je Radnički postigao još dva pogotka i ostvario pobedu, od kojih je prvi stigao u sumnjivim okolnostima.

Nakon povlačenja Nikole Glišića kao poslednjeg igrača odbrane - i to moguće van šesnaesterca - usledio je penal za domaće i crveni karton dodeljen Nikoli Zoriću, igraču koji se samo zadesio u blizini!

Na snimku se očigledno vidi da je sudija zapamtio pogrešnog igrača, kao i zbunjenost igrača IMT-a zbog ovakve odluke.

Nemanja Tomić je iskoristio i drugi penal za Radnički, da bi potom iz slobodnog udarca upravo on postavio rezultat na konačnih 3:1.

Pogledajte uzbudljiva dešavanja sa ove utakmice:

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)