MIJATOVIĆ OTVORENO: Navijam da Zvezda izgubi, crveno-beli imaju primat u srpskom fudbalu

Novosti online

31. 03. 2021. u 12:33

LEGENDARNI srpski fudbaler Predrag Mijatović gostovao je na televizi Prva u emisiji "Jutro" i govorio je o našem fudbalu.

МИЈАТОВИЋ ОТВОРЕНО: Навијам да Звезда изгуби, црвено-бели имају примат у српском фудбалу

FOTO: N. Paraušić

Naravno, najveći akcenat stavio je na svoj Partizan.

- Pratim srpski fudbal, posebno Partizan. Pratim i rezultate drugih klubova, Zvezdu i Dejana Stankovića. Naravno, želim i da Zvezda u drugim utakmicama izgubi, pa zato pratim. U Evropi, naravno, navijam za Zvezdu kada igraju protiv Milana, to je potpuno normalno - rekao je Mijatović.

On smatra da će crno-beli jako teško do titule, a u predstojećem večitom derbiju očekuje pobedu Partizana, makar ona bila i minimalna.

- Pobeda Partizana, neka bude minimalna. Partizan je napravio sjajnu seriju pobeda. Zvezda ima primat u srpskom fudbalu, isto kao Partizan pre nekoliko godina. Isti slučaj kao u Španiji gde se to menja, ali to je pozitivno. Želim da Partizan, ako je ikako moguće, bude prvak - zaključio je nekadašnji fudbaler Real Madrida. 

Podsetimo, posle 28 odigranih kola u Supetligi Srbije ekipa Crvene zvezde ima devet bodova više od Partizana.

Večiti derbi je na programu 7. aprila na stadionu "Rajko Mitić" i posle najveće utakmice srpskog fudbala stanje na tabeli bi moglo da bude promenjeno.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera