STRAVIČNI SNIMCI POVREĐENOG TAPIJA: Na licu i očima ostali krvavi podlivi

U JAVNOSTI su se pojavile stravične fotografije lica nekadašnjeg vlasnika FK Olimpik iz Marselja Bernara Tapija (78) i njegove supruge Dominik (70), koji su pretučeni u noći između subote i nedelje tokom pljačke u njihovoj vikendici tridesetak kilometara južno od Pariza.

СТРАВИЧНИ СНИМЦИ ПОВРЕЂЕНОГ ТАПИЈА: На лицу и очима остали крвави подливи

Bernar i Dominik Tapi Foto Printskrin BFM TV

Lopovi su uskočili, najverovatnije, kroz jedini prozor koji nije bio povezan sa alarmom, a mučenje je potrajalo 45 minuta. Napadači su tražili sef, koji, prema rečima Tapijevog sina, i ne postoji u ovoj kući.

Svakog puta kada bi dobili negativan odgovor na pitanje gde se nalazi sef, beskrupulozni lopovi bi udarili vezanog Tapija i njegovu suprugu, na čijim licima su juče bili vidljivi brojni tragovi povreda.

Bernar Tapi, koji se već godinama bori protiv dva raka istovremeno, i njegova supruga pokušavaju od juče da se oporave u njihovoj pariskoj kući, dok policija traga za počiniocima.

Dominik Tapi Foto Printskrin BFM TV

Bernar Tapi Foto Printskrin BFM TV

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?