ĐURĐEVIĆ NOVI PROFESIONALAC: Rad potpisao profesionalni ugovor sa talentovanim defanzivcem (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2021. u 14:59

NAGRADA za dobre partije stigla je za još jednog omladinca iz Radove škole. U pitanju je Vukašin Đurđević momak rođen 2004. godine.

ЂУРЂЕВИЋ НОВИ ПРОФЕСИОНАЛАЦ: Рад потписао професионални уговор са талентованим дефанзивцем (ВИДЕО)

FOTO: J.Stanković

Kadetski reprezentativac Srbije potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor, a nova dokazivanja za njega tek predstoje.

Igra na poziciji štopera, a biranim rečima i sa velikim optimizmom o njegovoj budućosti govorio je direktor omladinske škole "građevinara" Slobodan Peličić.

- Vukašin već dve godine igra za stariju selekciju. Standardni je reprezentativac kod Saše Ilića i veliko mi je zadovoljstvo da ovako javno kažem da je u pitanju igrač koji će igrati na najvišem nivou. Nema nijednu manu, ima naravno fudbalskih nedostataka koji su za taj uzrast logični i lako popravljivi. Ubeđen sam da će vrlo kratko da se zadrži na Banjici, nećemo moći da se odbranimo - kroz osmeh je naglasio Peličić.

Đurđevićev fudbalski učitelj Zoran Ljubinković izneo je svoj stav o ovom perspektivnom momku.

- Radimo zajedno već dve godine. Rad je decenijama unazad izbacivao dobre štopere i zadovoljstvo je moje što je jedan od tih momaka upravo Vukašin. Iz selekcije mlađih kadeta prebačen je za stariju selekciju i trenutno je najmlađi igrač naše ekipe u Omladinskoj ligi. Radimo individualno, usavršavamo se, uklanjamo mane i ono što je najbitnije da on prihvata i kritiku i pohvalu - rekao je Ljubinković.

Zasluge za sve veći broj profesionalnih ugovora igrača koji su na pragu prvog tima idu predanom i temeljnom radu direktora Peličića i koordinatora Nenada Stojakovića.

Vukašin Đurđević nije krio oduševljenje povodom potpisivanja profesionalnog ugovora.

- U Radu sam odrastao i deo kluba sam od 2015.godine. Za mene je ovo velika privilegija što sam potpisao za ovakav klub. Zahvalnost dugujem celom stručnom štabu na čelu sa  Zoranom Ljubinkovićem, ali i njegovim predhodnicima pre svega Nikoli Markiću. Svi oni su meni svoje znanje prenosili i idalje to rade. Zaista imamo odličnu saradnju. Naravno da ću se truditi da ispunim sva očekivanja i opravdam poverenje - istakao je novi profesionalnac "građevinara".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener