DA LI JE ZVEZDA POVELA IZ OFSAJDA? Sanogo zbunio sudije - Gol regularan, a podignuta zastavica (VIDEO)
CRVENA zvezda povela je protiv Radnika u uvodnim minutima polufinala Kupa, a gol koji je postigao Seku Sanogo u jednom trenutku je zbunio sve - deluje i arbitre.
FOTO: Printskrin
Loptu je ka golu glavom poslao štoper Nemanja Milunović, Sanogo se aktivirao iz ofsajda i krenuo na nju dok je ulazila u gol.
U tom trenutlu, pomoćnik Đurđević mahao je zastavicom i signalizirao ofsajd, na šta je glavni arbitar Miloš Đorđić uvažio tu sugestiju, pa posle razmišljanja ipak priznao gol.
Sudeći prema snimku, ako je Sanogo dodirnuo loptu i ako je to uradio pre nego što je prešla crtu - nema dileme da je bio ofsajd.
(MONDO)
Preporučujemo
KO BI DRUGI NEGO MILAN: Makarić smanjio prednost Crvene zvezde (VIDEO)
21. 04. 2021. u 18:19
OSVETA SE NAJBOLjE SLUŽI HLADNA: Partizan izbacio Vojvodinu, zakazao derbi sa Zvezdom u finalu!
21. 04. 2021. u 20:22 >> 21:08
DEJAN STANKOVIĆ PRED RADNIK: Voleo bih da ponovimo polovinu stvari iz prošlog meča
20. 04. 2021. u 18:08 >> 18:31
GOLEADA U NAJAVI: Preporođeni velikan će imati šta da kaže protiv razigranog Lajpciga
BUNDESLIGA se vraća ovog petka, a Borusija Menhengladbah sa ogromnim samopouzdanjem dočekuje Lajpcig na „Borusija-parku“ (20.30) u meču koji obećava žestoku bitku i visok ritam od prvog minuta.
28. 11. 2025. u 07:00 >> 09:28
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Kadetski košarkaški reprezentativac poginuo - ubio ga obruč posle zakucavanja (VIDEO)
Najnovije vesti iz sveta košarke su tragične.
27. 11. 2025. u 17:00
Komentari (1)