ITALIJANSKI MEDIJI: Navijači rasplakali golmana Milana Donarumu

Novosti online

02. 05. 2021. u 13:51

GOLMAN Milana Đanluiđi Donaruma rasplakao se tokom sastanka sa navijačima uoči utakmice sa Beneventom u italijanskom fudbalskom prvenstvu, preneli su danas italijanski mediji.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ: Навијачи расплакали голмана Милана Донаруму

FOTO: EPA

Kako je preneo list Korijere dela Sera, navijači Milana tražili su sastanak sa Donarumom uoči jučerašnje utakmice i zahtevali da on propusti predstojeći derbi sa Juventusom, ako ne potpiše novi ugovor.

Donaruma ima ugovor sa Milanom do juna, a prema pisanju italijanskih medija, on razgovara sa upravom Juventusa oko angažmana, pošto ovog leta može da napusti San Siro kao slobodan igrač.

Situacija između njega i navijača je napeta, a oni su insistirali na razgovoru.

Kako je preneo Korijere dela Sera, 22-godišnji golman je rekao navijačima da još nije ništa odlučio i istakao da će samostalno odlučiti o svojoj budućnosti. Donaruma misli da ga je klub primorao na sastanak i nije želeo takav pritisak, posebno jer se utakmica sa Juventusom igra sledećeg vikenda.

List je naveo da je golman u suzama napustio sastanak, a da je zatim otišao na utakmicu i učestvovao u sinoćnjoj pobedi Milana protiv Beneventa 2:0.

Milan i Juventus se bore za mesto u Ligi šampiona. Crveno-crni su drugi na tabeli sa 69 bodova, a crno-beli su peti sa tri boda manje, ali i utakmicom manje. Prva četiri mesta u Seriji A vode direktno u Ligu šampiona.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?