AZAR SE IZVINIO NAVIJAČIMA REALA: Smejao se posle eliminacije od Čelsija, a sada obećava titulu

Novosti online

07. 05. 2021. u 12:28

FUDBALER Real Madrida Eden Azar izvinio se i rekao da nije želeo da uvredi navijače tog kluba, nakon što se smejao i šalio sa igračima Čelsija posle poraza u revanš utakmici polufinala i eliminacije iz Lige šampiona.

АЗАР СЕ ИЗВИНИО НАВИЈАЧИМА РЕАЛА: Смејао се после елиминације од Челсија, а сада обећава титулу

Foto: EPA-EFE/Neil Hall

"Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam nameravao da uvredim navijače Real Madrida. Oduvek mi je bio san da igram za Real Madrid i došao sam ovde da bih pobeđivao. Ova sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za titulu u La ligi. Napred Madrid", naveo je Azar na društvenim mrežama.

Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Čelsija. Londonski klub je u sredu na Stamford Bridžu pobedio sa 2:0, a prošle sedmice bilo je 1:1 u Madridu.

Azar, koji je odigrao 350 utakmica i postigao 110 golova za Čelsi od 2012. do 2019. godine, zamenjen je u završnici utakmice posle slabe igre. Po završetku utakmice belgijski fudbaler je čestitao bivšim saigračima na uspehu, a sa nekim od njih se smejao i šalio i bio dobro raspoložen.

To je naljutilo navijače Reala i pojedine španske medije, a neki navijači su tražili od uprave da prda Azara.

Posle 34 kola u Primeri, Atletiko Madrid je prvi na tabeli sa 76 bodova, a Real Madrid i Barselona imaju po 74 boda na drugom odnosno trećem mestu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?