PROBLEM ZA MILAN U ZAVRŠNICI SEZONE: Ibrahimović se opet povredio

Novosti online

11. 05. 2021. u 08:22

FUDBALER Milana Zlatan Ibrahimović mogao bi da propusti naredna dva kola u Seriji A zbog povrede kolena, prenose italijanski mediji.

ПРОБЛЕМ ЗА МИЛАН У ЗАВРШНИЦИ СЕЗОНЕ: Ибрахимовић се опет повредио

FOTO: AP

Iskusni Šveđanin se povredio na utakmici protiv Juventusa koji su "rosoneri" pobedili sa 3:0. On je bio prinuđen da u 66. minutu napusti teren.

Ibrahimović će najverovatnije propustiti utakmice protiv Kaljarija i Torina, dok bi trebalo da bude spreman za meč poslednjeg kola u kojem klub sa "San Sira" igra protiv Atalante.

Milan se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Serije A sa 72 boda i čeka ga do kraja trka za plasman u Ligu šampiona.

Zlatan je nedavno produžio ugovor sa ekipom Milana do juna sledeće godine, a u ovoj sezoni 39-godišnji igrač je propustio 16 utakmica zbog povreda. Treba reći da je u italijanskom prvenstvu postigao 15 golova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!