VLAHOVIĆ GOVORIO O PARTIZANU: Voleo bih da završim karijeru u crno-belom dresu

Novosti online

11. 05. 2021. u 10:06

DUŠAN Vlahović igra sezonu života u dresu Fiorentine. Postigao je 21 gol u Seriji A i ispred njega je na listi strelaca samo Kristijano Ronaldo.

ВЛАХОВИЋ ГОВОРИО О ПАРТИЗАНУ: Волео бих да завршим каријеру у црно-белом дресу

FOTO: AP

Reprezentativac Srbije gostovao je u "Jutru" na TV Prva, a prvo pitanje je dobio vezano za Partizan – da li i dalje planira da u crno-belom dresu završi karijeru?

- Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi - rekao je Vlahović na početku razgovora.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nakon toga bio je upitan da li prati igre Partizana?

- Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Krenula su poređenja sa legendarnim Argentincem Gabrijelom Batistutom, čiji je rekord oborio.

- Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Fiorentina nije imala dobru sezonu, nema dileme da se od "viole" očekivalo više.

- Razočarani smo ovom sezonom i imali smo neke više ciljeve. Takva nam se desila sezona i moramo da damo sve od sebe da dobro privedemo sezonu kraju.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sigurno da su ovakve partije Dušana Vlahovića nisu prošle nezapaženo, pa se već krenulo sa licitacijom klubova koji navodno žele da dovedu ovog 21-godišnjaka iz Beograda.

- U mojoj glavi je samo sreda i utakmica što nas čeka protiv Kaljarija. Generalno me zanima da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari jer mi skreću pažnju.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Za kraj, govorio je o saradnji sa Draganom Stojkovićem Piksijem u reprezentaciji Srbije.

- Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti - zaključio je Vlahović.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, sjajni golgeter je ove sezone postigao 21 gol u Seriji A, isto koliko i Romelu Lukaku, ispred njih nalazi se samo Kristijano Ronaldo sa 27 pogodaka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama