AMERIKANAC SMESTIO ZVEZDI AFERU! Poznato ko je odgovoran za istragu meča protiv PSŽ

Novosti online

21. 05. 2021. u 14:06

AMERIKANAC Nikolas Rodenski koji je bio zaposlen u UEFA baš na poslovima zaštite integriteta i borbe protiv nameštanja utakmica odgovoran je što je Crvena zvezda bila pod istragom UEFA zbog navodnog nameštanja utakmice Lige šampiona protiv Pari sen Žermena!

АМЕРИКАНАЦ СМЕСТИО ЗВЕЗДИ АФЕРУ! Познато ко је одговоран за истрагу меча против ПСЖ

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Francuski Ekip, koji je prvi od medija i pustio priču u javnost otkrio je ime "odgovornog lica", a to je potvrdio i prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić.

– On je odgovoran. Ta osoba je Uefi stvorila probleme i oštetila integritet Lige šampiona u koju sponzori ulažu na desetine miliona evra… Zvezda je više od kluba, kao Barselona, nemoguće je i pomisliti da bismo učinili tako nešto - kategoričan je Terzić.

Podsećamo, istraga je pokrenuta zbog sumnje da je neimenovani visoki funkcioner Zvezde pokušao da uloži pet miliona evra da će crveno-beli izgubiti sa barem četiri gola razlike. Kasnije je istraga i zatvorena, jer nije bilo dokaza.

Izvor Ekipa, koji nije otkrio identitet, naveo je da je Amerikanac bio ubeđen da ima pouzdane informacije.

Rodenski je bio zaposlen u Evropskoj kući fudbala kao deo tima koji se bavi zaštitom integriteta i borbe protiv nameštanja. Zanimljivo, pre toga je radio kao specijalni agent Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD.

Zanimljivo je da je u međuvremenu napustio UEFA i sada je u Cirihu osnovao sopstvenu agenciju koja klijentima obezbeđuje “strateške savete o integritetu u sportu i borbi protiv korupcije”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade