BUNDESLIGA: Verder se priružio Šalkeu u Cvajti, ekipa iz Bremena ispala posle 40 godina

Novosti online

22. 05. 2021. u 17:57

FUDBALERI Verdera ispali su iz Bundeslige pošto su u poslednjem kolu poraženi sa 4:2 od Menhengladbaha.

БУНДЕСЛИГА: Вердер се приружио Шалкеу у Цвајти, екипа из Бремена испала после 40 година

FOTO: EPA

Bila je to pirova pobeda Menša pošto im nije pomogla da se plasiraju u Ligu Evrope, gde će Union Berlin koji je iznenadio favorizovani Lajpcig sa 2:1. Nekadašnjem dvostrukom osvajaču ovog takmičenja kao uteha ostaje plasman u novoformiranu Ligu konferencija.

U baraž za opstanak/plasman ide Keln, uprkos pobedi nad Šalkeom, jer je i Arminija slavila na gostovanju nezainteresovanom Štutgartu.

Robert Levandovski osamio se na čelu večne liste strelaca po sezonama, pošto je u poslednjem sekundu bavarskog derbija postigao 41. gol i tako za jedan nadmašio legendarnog golgetera Gerda Milera. Bajern je savladao Augsburg sa 5:2.

Srpski reprezentativac Filip Kostić upisao je dve asistencije u pobedi Ajntrahta nad Frajburgom. Od ranije se znalo da će ekipa iz Frankfurta u Ligu Evrope, gde će im se pridružiti i Leverkuzen i već pomenuti Union Berlin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna