MADRID I ŠPANIJA SU CRVENO-BELI! Suarez je možda prestar za Barselonu, ali nije za titulu šampiona Španije (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2021. u 19:53 >> 20:33

SAMO fudbal može da donese ovakvu dramu! Fudbaleri Atletika iz Madrida 11. put su postali šampioni Španije pošto su u poslednjem kolu La Lige kao gosti savladali Valjadolid sa 2:1, iako su gubili na poluvremenu.

МАДРИД И ШПАНИЈА СУ ЦРВЕНО-БЕЛИ! Суарез је можда престар за Барселону, али није за титулу шампиона Шпаније  (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Titulu jorgandžijama doneo je Luis Suarez golom u 67. minutu utakmice. Prethodno je izjednačio Anhel Korea desetak minuta ranije.

Samo nekoliko trenutaka nakon Koreinog gola, Benztema je oveo Real u vođstvo i počelo je slavlje "kraljevića" jer u toj situaciji oni su bili šampioni, ali taj gol je opravdano poništen iz VAR sobe.

Real je nešto kasnije stigao do prednosti protiv Viljareala, ali je tada već i Atletiko vodio 2:1...

Valjadolidu ni pobeda ne bi ništa značila jer je elče savladao Bilbao a Ueska odigrala bez golova sa Valensijom, pa se klub čiji vlasnik je Ronaldo pridružio eibaru u Segundi. Tamo će i Ueska jer bod protiv Valensije nije bio dovoljan.

Urugvajac je na stadion ‘Vanda Metropolitano’ stigao iz Barselone pred početak sezone.

- Barselona me nije cenila, a Atletiko mi je otvorio svoja vrata. Zauvek ću biti zahvalan ovom klubu što mi je ukazao poverenje - rekao je fantastični Urugvajac, ne krijući suze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona