DUŠAN VLAHOVIĆ NE LETI SA "ORLOVIMA" ZA KATAR? Piksi dobio loše vesti iz Italije, Srbija strepi

Novosti online

28. 10. 2022. u 16:25

FUDBALSKU reprezentaciju Srbije uoči početka Mundijalu u Kataru potresla je vest da se Dušan Vlahović povredio na meču odigranom u Lisabonu u okviru Lige šampiona, gde je njegov Juventus ukrstio koplja sa Benfikom.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ НЕ ЛЕТИ СА ОРЛОВИМА ЗА КАТАР? Пикси добио лоше вести из Италије, Србија стрепи

FOTO: M. Vukadinović

Vlahović je sa bolnom grimasom napustio teren, ali njegova povreda nije zvanično potvrđena, pa je postojala nada da je u pitanju eventualno lakši udarac, te da će on biti spreman već za naredni meč u Seriji A protiv Lećea. Međutim sada je jasno, to se neće dogoditi.

Mediji u Italiji pišu da će ovo biti ogroman hendikep za "staru damu" iz Torina, a istu bojazan imaju i ljubitelji fudbalu u našoj zemlji. Vlahovićev izostanak bio bi enorman gubitak za četu Dragana Stojkovića Piksija. Da srpski golgeter nije dobro potvrdio je i trener "bjanko-nera" na reodvnoj konferenciji za novinare.

- Vlahović se nije oporavio, ima bolove u mišiću. Lokateli ima privatne razloge, a za ostale koji nisu sa nama već znate... Ipak, imamo dovoljno fudbalera da odigramo dobru utakmicu u subotu protiv jednog organizovanog tima - istakao je Masimilijano Alegri.

FOTO: Tanjug/AP

Italijanski stručnjak svestan je da će Juve biti u problemu, ali ne očajava.

- Takve stvari se dešavaju u životu. Ne mogu da nađem pravu reč. Moramo da radimo predano i posvećeno. Ima timova koji nisu bili u Ligi šampiona osam godina. Ne smemo da budemo frustrirani. U Lećeu će biti teško i komplikovano. Moramo da igramo kao tim - dodao je Alegri.

Srbija i selektor Dragan Stojković Piksi sa zebnjom čekaju informacije sa "čizme" vezane za Dušana Vlahovića i njegovo zdrvstveno stanje. Nadaju se da povreda nije ozbiljna i da će bivši napadač Partizan i Fiorentine poleteti sa svojim "orlovima" na Mundijal.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Podsetimo, naša nacionalna selekcija prvu utakmicu u Kataru igra protiv Brazila, 24. novembra od 20.00 časova.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)