ZBOG OVOGA SE STREPELO: Detalj sa treninga naše reprezentacije pred meč Srbija - Brazil koji je mnogo toga otkrio (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2022. u 16:52

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak, 24. novembra, u okviru prvog kola Svetskog prvenstva čiji je domaćin Katar, a na treningu u ponedeljak uveče desio se detalj koji je obradovao sve kojima su "orlovi" u srcu.

ЗБОГ ОВОГА СЕ СТРЕПЕЛО: Детаљ са тренинга наше репрезентације пред меч Србија - Бразил који је много тога открио (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, prvi strelac naše nacionalne selekcije, Aleksandar Mitrović, stavio se na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću i, kao što su "Novosti" to i najavile, pokazao da se oporavak od povrede koja ga je duže vremena odvojila od terena - privodi kraju.

O tome najbolje svedoči i činjenica da se Mitrović posle kraćeg razgovora sa strategom "orlova" pridružio ostatku ekipe...

 

... a onda odradio celokupan trening s loptom, što ohrabruje pred prvi takmičarski meč našeg državnog tima na šampionatu planete u Kataru.

Podsetimo, Srbija igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)