BRAZILCI SPREMILI ULTRA-OFANZIVNU EKIPU: Evo kojih 11 "karioka" bi trebalo da istrči na teren protiv Srbije

Novosti online

24. 11. 2022. u 15:14

SRBIJA broji sate do početka prvog meča njenih miljenika na Mundijalu u Kataru. Protivnik je moćni Brazil, a mediji u zemlji "karioka" najavljuju kojih 11 će napasti "orlove" večeras od 20 časova, uz direktan prenos na portalu "Novosti".

БРАЗИЛЦИ СПРЕМИЛИ УЛТРА-ОФАНЗИВНУ ЕКИПУ: Ево којих 11 кариока би требало да истрчи на терен против Србије

FOTO: Tanjug/AP

Brazil je naravno jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnjeg Mundijala, dok se Srbija smatra reprezentacijom koja svima može "pomrsiti konce".

Mediji u zemlji našeg večerašnjeg rivala smatraju da će Tite protiv Srbije izvesti najofanzivniju moguću postavu, te da će od prvog minuta svima silama ići na pobedu.

FOTO: Tanjug/AP

Tako se očekuje sledeća postava za susret protiv Srbije:

GOLMAN:Alison

ODBRANA: Danilo, Markinjos, Tijago Silva, Aleks Sandro

VEZNI RED: Kazemiro, Lukas Paketa, Rapinja, Vinicijus,

NAPAD: Nejmar, Ričarlison.

Još uvek nije poznato u kojoj formaciji će igrati "karioke", ali navodno Tite razmišlja o formaciji 4-2-4.

FOTO: Tanjug/AP

Ukoliko ne odabere tu formaciju onda će sasvim sigurno igrati u formaciji 4-3-3, ali samo Kazemiro će biti defanzivno orijentisan od igrača iz veznog reda.

Ovo će sasvim sigurno Srbiji ostaviti dosta prostora na sredini terena, a ostaje da se vidi ćemo li naša reprezentacija umeti to da iskoristi. 

Kako se navodi, jedino sporno pitanje je hoće li fudbaler Mančester junajteda - Fred - zameniti Lukasa Paketu iz Vest hema.

Kako god bilo Brazil je u ovoj utakmici favorit, kao i na samom Mundijalu, ali Srbija će čekati svoju priliku da iznenadi.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

U prvoj utakmici u ovoj grupi koja je odigrana danas Švajcarska je teškom mukom savladala Kamerun

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)