SRBIJA DA BUDE KAŽNJENA? Skandalozni zahtevi albanskih separatista zbog zastave "Nema predaje" u svlačionici orlova (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 14:58

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije se proslavila u prvom meču na Mundijalu, ali sama činjenica da su "orlovi" na najvećoj smotri svetskog fudbala "bode oči" neprijateljima naše države i naroda.

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

Jedna fotografija iz svlačionice Srbije izazvala je buru na društvenim mrežama, piše Blic.

Orlovi su u četvrtak odigrali prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na startu takmičenja u grupi G izgubili su od Brazila sa 2:0.


Posle utakmice na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz svlačionice Srbije, na kojoj se vidi okačena zastava sa srpskom zastavom u mapi Kosova Metohije i natpisom: 

"Nema predaje".

Slika je izazvala nezadovoljstvo i ljutnju kod, pre svega, pripadnika albanske zajednice.


- Nacionalni tim Srbije praktično poziva na genocid na Kosovu tokom Svetskog prvenstva. Odvratno - komentar je poslat sa naloga "Kosovan Football" koji se lažno predstavlja kao zvanični nalog fudbalskog saveza nepostojeće države.

- Kosovo je punopravna članica FIFA, sada treba do kraja istiskivati pravdu i tražiti kažnjavanje Srbije - pisalo je u drugoj objavi.


- FIFA treba da zabrani srpske šovinističke poruke ili slogane koji predstavljaju direktan napad na Kosovo, punopravnu i ravnopravnu članicu FIFA. Svetsko prvenstvo ne bi trebalo da se pretvori u proslavu genocida. Zvaničnici bi trebalo da vode računa o ovim i sličnim slikama - poručio je treći.

Inače, sa Tviter naloga "Kosovan Football"  poželeli su sreću Brazilcima na meču protiv Srbije, ali ih je neprijatno iznenadio odgovor jednog navijača selesaa:

- Srećno večeras, Brazil - stoji u poruci  "Kosovan Football" naloga, a brutalan odgovor brazilskog navijača sa slikom Nejmara na profilu bio je: 

"Hvala, Srbijo"

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (5)