GRUJIĆ - UZDAMO SE U BRAZIL: Malo nam je jedan bod, ne znam da li je Vlahović bio povređen, nije to za mene

Novosti online

28. 11. 2022. u 14:03 >> 14:03

Srbija je ispustila pobedu, pošto je imala prednost 3:1, nakon čega je Kamerun sa dva brza gola poravnao rezultat za remi na stadionu Al Džanub.

ГРУЈИЋ - УЗДАМО СЕ У БРАЗИЛ: Мало нам је један бод, не знам да ли је Влаховић био повређен, није то за мене

FOTO: Tanjug/AP

Jedan bod je malo, smatra defanzivac Srbije Nikola Milenković koji je razočaran remijem.

- Malo je taj jedan bod. Želeli smo da uzmemo sva tri. To je bio cilj. Imali smo 3:1 i dve šanse i na 3:3 smo imali šansu. Morali smo bolje da branimo dve kontre i dva dugačka pasa gde izlaze sami na golmana. Iz ovog rezultata trebalo je sjajnu igru da zaokružimo još nekim golom, rekao je Grujić, a potom govorio o duelu Švajcarske i Brazila:

- Nadamo se da će Brazil opravdati ulogu favorita i da ćemo mi u petak dati sve od sebe, bilo je stresno i sa klupe. Moramo da prihvatimo bod i naredni put uzmemo sva tri.

Upitan je i o izostanku Dušana Vlahovića reprezentativac Srbije.

- Da, ne znam, to nije za mene, ne znam da li je problem sa povredom, rekao je Grujić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)