"IZGLEDA KAO DA IGRAJU TERMIN, PA ĆE POSLE NA PIVO": Hrvat brutalno udario po Srbiji i Piksiju

Novosti online

29. 11. 2022. u 08:25

HRVATI se raduju svom trijumfu protiv Kanade i ivici prolaska u narednu fazu Svetskog prvenstva, ali isto tako čini se slave remi Kameruna i Srbije, šta bi tek bilo kada bi "orlovi" napustili Katar.

ИЗГЛЕДА КАО ДА ИГРАЈУ ТЕРМИН, ПА ЋЕ ПОСЛЕ НА ПИВО: Хрват брутално ударио по Србији и Пиксију

FOTO: Tanjug/AP

Definitivno komšije ne mogu da prestanu da vire u tuđe dvorište, pa je tako bilo i u emisiji o Mundijalu na nacionalnoj televiziji Hrvatske.

Naime, Joško Jeličić, bivši hrvatski vezista, sada je stručni konsultant na HRT i nije štedeo „orlove“.

- Znale su da se dogode situacije u kojima bi Srbija otišla s pet igrača u napad i onda se nakon izgubljene lopte niko ne bi vratio u odbranu. Ovo me podseća na rekreativni termin na kojem ima još deset minuta do kraja, kad ne može niko ništa i čekamo kad ćemo na pivicu - rekao je Jeličić.

Zatim je otišao i korak dalje u analizi.

- U Srbiji ima ozbiljnih igrača koji se nisu vraćali u odbranu. Da su pomakli poslednju liniju nazad deset metara kad su videli da Kamerunci idu grlom u jagode, postigli bi još dva-tri gola. Izašao im je i najbolji štoper Strahinja Pavlović, a ušao Stefan Mitrović, koji je bio promašaj. Loša je odluka i što nije igrao Nemanja Gudelj jer Maksimović je odigrao utakmicu za zaborav - dodao je Jeličić.

Zaključio je prilično žestoko.

- Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilisao njegov tim - završio je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (10)