ŠVAJCARSKI fudbaleri ispraćeni su iz Katara sa šest golova u mreži. Portugalci su slavili 6:1, a kako prenose mediji, nakon meča viđena je jedna neobična razmena između fudbalera "sajdžija" i srpskog novinara.

rasprave

07.12.2022. 10:57

Ima li uopste smisla nesto vise ocekivati od malog guzatog? Jedna stvar mu se mora priznati, trudi se covek, narocito kada igra protiv nas. Sto se ne moze bas uvek reci za nase igrace.

Olivera

07.12.2022. 12:23

Pametan momak. Uradio je sve sto je zamislio. Nasi su mu to "pamecu" i samokontrolom omogucili. Sebi je ispunio sve želje: uspeo u provokaciju, dao go, obukao Jasari dres i trijumfovao!!! Piksija-diksija treba smeniti. Loš selektor. Morao je momke da spremi mentalno. Imali su odgovornost da igraju dobar futbal. To nije podijum za frustrirane,već svetsko prvenstvo. FOKUS na cilj...rece Šaćiri i pobedi.

Pele

07.12.2022. 12:29

Zašto da ga bude sramota? Momak odradio posao kako treba. Kada igraš futbal, treba da daš go. Kada tuces i davis, treba da ideš u rat ili na boks. Kada te provociraju lako, ideš kod psihologa. Kraj priče.

Dardani

07.12.2022. 14:55

Sa takvim igracima dto vi imate ja kao trener bih pobedio sve timove sveta ! Posaljite tok trenera da cuva moje ovce a ja da imam vremena da rasporedjujem ekipu. Da se zamenimo. A i nije za nesto bolje.