HOĆE LI LUIS ENRIKE PLATITI CEH NEUSPEHA FURIJE Španski mediji već pronašli novog selektora, ali i on je gubitnik ovog Mundijala

Novosti online

07. 12. 2022. u 11:31

NEUSPEH Španije na Mundijalu u Kataru, po svemu sudeći, koštaće posla selektora "crvene furije" Luisa Enrikea, a španski mediji već su mu pronašli zamenu.

ХОЋЕ ЛИ ЛУИС ЕНРИКЕ ПЛАТИТИ ЦЕХ НЕУСПЕХА ФУРИЈЕ Шпански медији већ пронашли новог селектора, али и он је губитник овог Мундијала

FOTO: AP/Tanjug

Španija je pre početka Mundijala bila jedan od potencijalnih favorita, ali je takmičenje u Kataru završila već u osmini finala, porazom od selekcije Maroka posle penala.

Španski mediji navode da su čelnici Fudbalskog saveza ove zemlje nezadovoljni igrama u Kataru. Španija je u grupnoj fazi pobedila Kostariku (7:0), odigrala 1:1 sa Nemačkom, a potom je poražena od Japana (1:2).

Enrike je Španiju preuzeo 2019. godine, a najbolji rezultat sa nacionalnim timom bilo mu je osvajanje drugog mesta u Ligi nacija prošle godine.

Kao novog selektora Španije mediji u ovoj zemlji vide Roberta Martineza, nekadašnjeg trenera Vigana, Svonsija i Evertona, koji je podneo ostavku na mesto selektora Belgije pošto crveni đavoli nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Mundijala.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)