NIJE IMAO KUD: Selektor Hrvata uputio izvinjenje

Novosti online

08. 12. 2022. u 15:40

HRVATSKA i Brazil igraju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu, a uoči te utakmice selektor "vatrenih" Zlatko Dalić uputio je jedno izvinjenje.

НИЈЕ ИМАО КУД: Селектор Хрвата упутио извињење

FOTO: Tanjug/AP

On je nešto ranije, tokom Munidijala u Kataru, želeći da objasni da ga ne zanima previše lepota igre već rezultat, istakao da fudbal nije umetničko klizanje, u kome se ocenjuje utisak.


Izazvalo je to burne reakcije nekih predstavnika pomenutog sporta na ledu, pa je Dalić morao da interveniše povodom onoga što je prethodno izgovorio.


- Izvinjavam se ako se bilo ko osetio povređenim. Nisam mislio ništa loše! Čak sam pohvalio umetničko klizanje. jer je to težak sport u kome se ocenjuje i utisak, dok u fudbalu to nije slučaj. Zato sam rekao da je kod nas, u fudbalu, bitan samo rezultat, da to nije umetničko klizanje u kome bismo dobijali bodove za utisak koji ostavio na terenu - istakao je selektor Hrvatske. Utakmica Hrvatska - Brazil igra se u petak od 16 sati a prenos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Raspored i rezultate svih utakmica na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)