BRAZILCI OPET POMINJALI SRBIJU: On nam je sve objasio pred duel sa Hrvatskom

Novosti online

08. 12. 2022. u 19:48

BRAZIL i Hrvatska sastaju se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a Kleber Ksavijer, pomoćnik selektora "selesaa" Titea govorio je o predstojećem duelu sa "vatrenima".

БРАЗИЛЦИ ОПЕТ ПОМИЊАЛИ СРБИЈУ: Он нам је све објасио пред дуел са Хрватском

FOTO: Tanjug/AP

Južnoamerička selekcija je na startu Mundijala u Kataru pobedila Srbiju (2:0), pa je sada očekuje okršaj sa još jednom reprezentacijom sa ovih prostora.

Ksavijer je istakao da Brazil ima za Hrvatsku istog skauta kao što je bio slučaj za izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

- Imali smo istog skauta za Srbiju i Hrvatsku. On nam je objasnio da su jako iskusni, imaju neke igrače starije od 30 godina, ali s puno utakmica, to moramo da cenimo. Želimo što pre da damo gol da bismo mogli kasnije da se osećamo komfornije. Iako, nije bitno kad ćemo zatresti mrežu, u prvom ili drugom poluvremenu. Hrvatska ima jako dobar vezni red, tehnički i na svaki drugi način. Selektor mi kaže da ne odajem našu strategiju, mi imamo svoj modus operandi nezavisno kakav je rival - rekao je Titeov pomoćnik.

Utakmica Hrvatska - Brazil igra se sutra od 16 sati. Pobednik tog meča igraće u polufinalu sa boljim iz duela Holandija - Argentina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)