ARGENTINCI SE RADOVALI VIŠE OD HRVATA: Pogledajte koliko su "gaučosi" bili oduševljeni kada su saznali rezultat meča Hrvatska - Brazil

Novosti online

09. 12. 2022. u 20:16

HRVATSKA reprezentacija napravila je veliko čudo i u četvrtfinalu Svetskog prvenstva eliminisala prvog favorita za osvajanje Mundijala, reprezentaciju Brazila.

АРГЕНТИНЦИ СЕ РАДОВАЛИ ВИШЕ ОД ХРВАТА: Погледајте колико су гаучоси били одушевљени када су сазнали резултат меча Хрватска - Бразил

FOTO: AP/Tanjug

Nakon toga krenulo je veliko slavlje reprezentativaca Hrvatske, ali i njihovih navijača, kako na stadionu tako i van njega.

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, nisu samo oni slavlili eliminaciju Brazila, jer su pristalice još jedne selekcije imali razlog za zadovoljstvo.

Radi se o navijačima Argentine. Kada su čuli da je Brazil eliminisan, temperamentni "gaučosi" slavili su kao da su zapravo oni pobedili.

Naravno radi se o velikom rivalitetu ove dve fudbalske zemlje sa južnoameričkog kontinenta, te je u Argentni eliminacija Brazila dočekana sa ogromnim oduševljenjem.

Podsetimo, Argentina će, ukoliko večeras eliminiše Holandiju, igrati protiv Hrvatske i pokušati da se domogne velikog finala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)