"RAT" NAKON MEČA HRVATSKA - BRAZIL: Selektor "karioka" ne želi više da ćuti

Novosti online

09. 12. 2022. u 22:40

TITE, selektor Brazila ušao je u pravi verbalni rat sa predstavnicima medija nekon eliminacije njegove reprezentacija sa Mundijala.

РАТ НАКОН МЕЧА ХРВАТСКА - БРАЗИЛ: Селектор кариока не жели више да ћути

FOTO: Tanjug/AP

Novinari iz Brazila bili su naravno "najžešći" sa pitanjima, a ni Tite nije hteo više da ćuti, te je bilo dosta burno.

Na pitanje zašto je Brazil igrao loše večeras, Tite je svu krivicu svalio na medije.

- Loše smo organizovani? Pa vi ste razlog, vi, mediji. Uvek imate neke svoje analize. Imamo dobre napadače, želimo da kontrolišemo igru. Bilo je fudbalera koji su trebali sprečiti kontru Hrvatske u drugom produžetku. Hteli smo da zatvorimo sredinu terena, pratimo njihov vezni red. Imali su samo jedan udaracu u gol. Samo jedan udarac - rekao je Tite.

FOTO: Tanjug/AP

Zamerili su mediji Titeu što je odmah nakon jedanaesteraca otišao u svlačionicu.

- Možda sam trebao ostati na terenu sa njima. Međutim i kada smo pobeđivali nisam ostajao i slavio. Jeste li me videli da slavim? Možda sam mogao ostati na terenu, ali ponosan sam na njih - kaže Tite.

Zanimalo je novinare kako je Brazil uspeo da izgubi ovu utakmicu.

- Pa nisam je izgubio samo ja nego cela ekipa. Hteli smo da dominiramo. Naša strategija je bila da napadamo, da dižemo tempo. Imali smo deset udaraca na gol, a oni samo jedan - rekao je nervozni Tite.

Podsetimo, Tite je po okončanju meča Hrvatska - Brazil podneo ostavku, pa ostaje da vidimo ko će biti naredni selektor ove fudbalske nacije, koja će pokušati da osvoji zlatno na Mundijalu za četiri godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)