VEČITI TRLJAJU RUKE: Evo koliko su Zvezda i Partizan zaradili učešćem svojih sadašnjih i bivših igrača na Mundijalu

Novosti online

14. 12. 2022. u 13:06 >> 13:09

SVETSKO prvenstvo u fudbalu bliži se kraju, a već je poznato koliko novca od učešća svojih sadašnjih i bivših (koji su igrali za klub u poslednje dve godine) igrača će inkasirati srpski klubovi.

ВЕЧИТИ ТРЉАЈУ РУКЕ: Ево колико су Звезда и Партизан зарадили учешћем својих садашњих и бивших играча на Мундијалу

FOTO: Tanjug/AP

Ukupan fond koji će Međunarodna fudbalska federacija podeliti klubovima iznosi 209 miliona dolara.

Zvezda će profitirati od Milana Borjana, Strahinje Erakovića, Osmana Bukarija, Miloša Degeneka i Srđana Babića, dok će Partizan dobiti novac od Takume Asana.

Crveno-beli će najviše dobiti za Borjana i Erakovića pošto su u klubu više od dve godine, što znači da neće deliti profit od 360.000 dolara ni sa kim, dok im za Bukarija sleduje 120.000 jer će novac deliti sa Gentom i Nantom čiji je član bio reprezentativac Gane prethodne dve sezone.

Od Degeneka i Babića Zvezda će inkasirati 75, odnosno 60 hiljada dolara.

Što se tiče Partizana, Asanovo učešće u Kataru će doneti crno-belima 75.000 dolara, dok ostatak novca od ukupne sume od 220.000 dolara dobija njegov sadašnji klub Bohum.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)