JUŽNOAMERIČKA STRAST: Nestvarne scene nakon meča Argentina - Francuska! Gaučosi u transu slave osvajanje Mundijala (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 21:23

POZNATO je da se u Argentini, jednoj siromašnoj zemlji, u kojoj je fudbal praktično jedina radost mnogima, ova igra doživljava kao pitanje života i smrti, a da je strast koju imaju u sebi nemerljiva sa bilo kojom drugom.

ЈУЖНОАМЕРИЧКА СТРАСТ: Нестварне сцене након меча Аргентина - Француска! Гаучоси у трансу славе освајање Мундијала (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

O tome svedoče i nestvarni kadrovi sa Lusail stadiona, poprišta velikog finala Svetskog prvenstva, utakmice o kojoj će generacije pričati. 

Prvo, je određeni broj navijača ove zemlje uleteo na travnatu površinu, a potom su zajedno sa svojim sunarodnicima koji su podigli pehar šampiona, podigli i svog heroja, ikonu ove zemlje - Lea Mesija, i nosili ga oko čitavog zdanja u Kataru. 

A onda, slavlje se nastavilo u malo privatnijoj atmosferi, zavirite u svlačionicu gaučosa, i ostetite bar na trenutak, kakav je to osećaj postatio planetarni vladar.

Oslušnite i kako je zvučao Buenos Ajres, kada je glavni arbitar označio kraj današnjeg meča.

Sve su uveličali i organizatori Mundijala u Kataru, spektakularnim vatrometom.

FOTO: AP/Tanjug

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)