LEGENDARNA REAKCIJA KOMENTATORA NA MEČ ARGENTINA - FRANCUSKA: Nisu postojale reči kojim bi opisao ono što oseća, a onda su suze rekle sve

Novosti online

18. 12. 2022. u 21:40

FUDBALSKA reprezentacija Argentine osvojila je ove noći Svetsko prvenstvo u Kataru, a o tome koliko ovo znači ljudima u ovoj južnoameričkoj zemlji, govori i jedan video koji je isplivao nakon završetka utakmice.

ЛЕГЕНДАРНА РЕАКЦИЈА КОМЕНТАТОРА НА МЕЧ АРГЕНТИНА - ФРАНЦУСКА: Нису постојале речи којим би описао оно што осећа, а онда су сузе рекле све

FOTO: Printskrin

Radi se o argentinskom komentatoru, koji je radio prenos velikog finala.

Nakon što je Montijel postigao poslednji pogodak danas, sa bele tačke, iskusni novinar nije mogao da suzdrži suze. Njegovu reakciju teško je opisati, ali izgleda da je i njemu nedostajalo reči kako bi opisao ono što je gledao danas, ali i ono što je osećao u trenucima. 

Nema dileme da će ovo postati jedna od najlegendarnih reakcija komentatora ikada. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)