SKANDAL NA MUNDIJALU, FIFA POKRENULA ISTRAGU: Mesi osvojio trofej, a poznati kuvar je ponašanjem zgrozio sve(t) (FOTO/VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2022. u 15:30 >> 15:38

SVETSKO prvenstvo u fudbalu dobilo je novog šampiona prethodne nedelje. Argentina je pobedila Francusku, Lionel Mesi podigao je trofej koji mu je nedostajao, a jedan trenutak tada je zgrozio čitav svet.

СКАНДАЛ НА МУНДИЈАЛУ, ФИФА ПОКРЕНУЛА ИСТРАГУ: Меси освојио трофеј, а познати кувар је понашањем згрозио све(т) (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Slavili su trijumf Argentinci, a jedan od onih koji su se našli na terenu, a možda nisu trebali tu da budu jeste i Nursut Gukce, poznati turski mesar, koji je slavu stekao na društvenim mrežama.

Navijačima je u oči upao njegov pokušaj da na terenu pojuri Lionela Mesija koji je jedva uspeo da se istrgne iz njegovih ruku, a zgrozio je planetu pozirajući sa svim fudbalerima nakon finala.

Grizao je medalje fudbalera Argentine, a mnogima čak i otimao trofej, kako bi on sa njim pozirao. Videlo se na licima fudbalera da samo žele da se njihova interakcija što pre završi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

FIFA je pokrenula i istragu kako bi se utvrdilo na koji je način "Salt Bae" sišao na teren i kako je uopšte uspeo da u svojim rukama drži trofej koji je namenjen samo retkima. Turčinu je zabranjeno prisustvo Ju-Es open kupu u fudbalu, a sve više klubova mu okreće leđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

PRIJATELjSTVO SA ĐANIJEM INFANTINOM

Odavno je poznato da Nusret i Đani Infantino gaje veliko prijateljstvo. Predsednik FIFA je bio njegov gost pre godinu dana, što je Turčin i ovekovečio snimkom. Infantino je internet zvezdu čak upoznao sa najvišim državnicima koji su bili gosti u Kataru, a često su viđeni u zajedničkom društvu.

@nusr_et FIFA president Mr.Gianni Infantino #saltbae#salt#saltlife ♬ orijinal ses - Nusr_et

KO JE NURSUT?

Turski mesar Nursut Gukce postao je planetarno poznat širom sveta kao internet atrakcija (mim) u kojem je na atraktivan način solio parče mesa.

Na društvenim mrežama prati ga blizu 50 miliona pratilaca, a mnoge od njih zgrozio je ponašanjem u Dohi nakon finala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)