VELIKE IGRE OKO ZVEZDINOG IGRAČA: Jedni nude priličan novac i odbijeni su, drugi ubeđeni da ga dovode džabe, a treći...

Novosti online

28. 12. 2022. u 22:58

SLAVNOM španskom timu u Primeri ne cvetaju ruže. Muče ih povrede, kao i loša odbrana, a pokušaće da dovođenjem fudbalera Crvene zvezde, Aleksandra Dragovića preokrenu u Sevilji.

ВЕЛИКЕ ИГРЕ ОКО ЗВЕЗДИНОГ ИГРАЧА: Једни нуде приличан новац и одбијени су, други убеђени да га доводе џабе, а трећи...

FOTO: M. Vukadinović

Štoper Crvene zvezde sa austrijskim državljanstvom, Aleksandar Dragović najtraženiji je igrač Crvene zvezde. Za njega je nakon Sampdorije i Sevilja pokazala interesovanje, prenosi španski portal "Relevo".

Andalužani su u potrazi za štoperom, a kao idealno rešenje tim koji je čest osvajač Lige Evrope vidi upravo fudbalera Crvene zvezde. Sportski direktor Sevilje Ramon Monći namerava Dragovića da dovede bez obeštećenja, kao slobodnog igrača.

Iako defanzivac ima ugovor do 2024. godine nadaju se da bi mogao da ga raskine zbog njegove navodne želje da napusti Beograd.

Foto arhiva VN

Ipak, Sampdorija koja je pokušala da ga odvede navodno za 800.000 evra je glatko odbijena. Te je malo verovatno da će Sevilja uspeti da ga dovede bez obeštećenja.

Sevilja je već dovela štopera

Iz Rena su Španci na pozajmicu doveli mladog Francuza Loika Badea. On je prethodnih šest meseci proveo u Notingem Forestu, ali nije dobio šansu da se izbori za mesto u timu.

Podsetimo, Sevilji ne cvetaju ruže u Primeri, a veliki problem je odbrana. Jedan od štopera, jeste naš reprezentativac Nemanja Gudelj.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)