ČUVENI AS BRAZILA IDE U ZATVOR? Optužen za užasne stvari koje je radio devojci usred diskoteke

Novosti online

01. 01. 2023. u 17:40

BRAZIL je sa Svetskog prvenstva u Kataru ispao već u četvrtfinalu, pa su njegove zvezde dobile nešto duži odmor nego što su mislile da će biti slučaj. A jednom brazilskom asu - odmor je preseo.

ЧУВЕНИ АС БРАЗИЛА ИДЕ У ЗАТВОР? Оптужен за ужасне ствари које је радио девојци усред дискотеке

FOTO: Tanjug/AP

Dok se u našoj zemlji još analizira kako je i zašto je Srbija ispala sa Mundijala već u prvoj fazi, a našla se na začelju grupe B u kojoj je bio i Brazil (sve grupe, stanje na njima, te raspored i rezultate svih utakmica Svetskog prvenstva možete vidite kada kliknete OVDE), ekipa koja je prva pobedila "orlove" čim je šampionat planete počeo - ispala je usled poraza od Hrvatske.

"Kud koji mili moji" razišli su se izabranici selektora Titea, a čuveni Dani Alveš, veteran koji je u junu napustio Barselonu i otišao u meksički Pumas, iskoristio je odmor da se vrati u pomenuti španski grad.

Međutim, tamo se vrlo brzo našao pod istragom.

Dani Alveš / Foto: EPA-EFE/FERNANDO BIZERRA JR

Kako javlja španski "ABC", jedna devojka je u zoru 30. decembra u "Saton" noćnom klubu u Barseloni, optužila brazilsku zvezdu da ju je seksualno uznemiravala.

Incident se desio unutar kluba, gde je 39-godišnji fudbaler, navodno, "počeo da pipa tu žensku osobu bez njene dozvole, čak i da joj zavlači prste ispod odeće".

"Uplašena, ona je odmah obavestila svoje prijatelje, koji su istog časa pozvali obezbeđenje. Tada je aktiviran gradski protokol u slučajevima seksualnog uznemiravanja u privatnim noćnim klubovima", piše ABC.

Međutim, dok je obezbeđenje intervenisalo, Alveš je već nestao sa lica mesta.

"Ova ženska osoba je, prema našim izvorima, bila vrlo nervozna, i stalno je morala da bude u pratnji. Sa prijateljima je odvedena na bezbedno, a potom je pozvana i katalonska policija. Njoj je usmeno navela šta se desilo, ali u međuvremenu je optuženi već napustio tu lokaciju. Kada smo ga mi kontaktirali, njegov zastupnik je poručio da pomenuti navodi nisu istiniti, da Alveš jeste bio u tom noćnom klubu, ali samo kratko i da se ništa tamo nije dogodilo", navodi pomenuti španski portal.

Lokalna policija je pokrenula istragu, a "devojka je podvgrnuta pregledu u bolnici, te ostaje da i formalno podnese prijavu protiv fudbalera", piše ABC.

Dani Alveš je, inače, na Svetskom prvenstvo u Kataru odigrao samo dve utakmice - svih 90 minuta u porazu od Kameruna (0:1) i 28 minuta u pobedi nad Južnom Korejom od 4:1 u osmini finala.

BONUS VIDEO: Nagrađeni projekat za stadion u Kataru - Al-Tumama

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)