ZNAM JE NAPAMET: Kolo Muani se nerado seća propuštene šanse protiv Argentine

Novosti online

03. 02. 2023. u 14:30

TANKA je linija između heroja i tragičara. Pitajte samo Rendala Kolo Muanija, napadača reprezentacije Francuske kojem je u poslednjim sekundama drugog produžetka u finalu Mundijala golman Argentine Emilijano Martinez odbranio stopostotnu šansu.

ЗНАМ ЈЕ НАПАМЕТ: Коло Муани се нерадо сећа пропуштене шансе против Аргентине

Foto: Profimedia

Da je tada špic Ajntrahta pogodio, "petlovi" bi u Kataru veorvatno odbranili planetarnu krunu osvojenu četiri godine ranije u Rusiji. Međutim, utakmica je potom otišla na penale, "gaučosi" su slavili, a Kolo Muaniju i danas teško padaju prisećanja na trenutak koji će ga dugo proganjati.

- Još gledam tu šansu, znam je napamet... Prvo što sam pomislio kad sam dobio loptu jeste, evo je Randale, moraš šutirati. Pokušao sam da gađam kraj bliže stative, ali je golman Argentine sjajno odbranio. Kad pogledam unazad, shvatam da sam imao druge mogućnost. Mogao sam da ga lobujem, mogao sam i da progiram Kilijana Embapea, on je bio sam na levoj strani. Jedino što ga nisam baš video dok je trajala akcija, sve se odigralo brzo. Tek posle, gledajući snimke, otkrio sam druge mogućnosti, bilo je kasno. I dalje mi je to knedla u grlu, biće mi zauvek - rekao je Kolo Muani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)