KANTE MENJA SLIKU O SEBI KAO SKROMNOM MOMKU: Francuz uskočio u Mercedes

Novosti online

11. 02. 2023. u 22:55

GODINAMA je važio za najskromnijeg fudbalera na planeti, a sada je izgleda konačno rešio da stopira te priče. Francuski reprezentativac i prvotimac Čelsija Ngolo Kante godinama je vozio "skromnog" Mini Kupera, a od juče na treninge londonskog kluba dolazi Mercedesom.

КАНТЕ МЕЊА СЛИКУ О СЕБИ КАО СКРОМНОМ МОМКУ: Француз ускочио у Мерцедес

Foto: AP

O tome kakav je Francuz čovek govorio je njegov doskorašnji saigrač Antonio Ridiger.

- Sve sa Kanteom je autentično. Čak i Mini Kuper. Ljudi mu se smiju, ali iza njega stoji prava priča. Za njega je bio san doći do Premijer lige budući da dolazi iz mesta odakle je došao, a Mini je bio prvi automobil koji je kupio po dolasku u Englesku. Dakle, za njega to nije samo automobil. Ima duboko značenje - rekao je nedavno doskorašnji saigrač Kantea Antonio Ridiger.

Podsetimo, Kante je ove sezone odigrao samo dve utakmice u Premijer ligi, a trenutno je van stroja zbog povrede zadnje lože.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)