JOKIĆ BRUTALNOM PARTIJOM DOVEO DENVER DO IZJEDNAČENJA: Pokušali da isprovociraju Srbina, ubacio 38 poena (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2021. u 07:30

ČUDESNI Nikola Jokić nastavlja da dominira NBA parketima.

ЈОКИЋ БРУТАЛНОМ ПАРТИЈОМ ДОВЕО ДЕНВЕР ДО ИЗЈЕДНАЧЕЊА: Покушали да испровоцирају Србина, убацио 38 поена (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Joe Mahoney

Srbin je u pobedi Denvera 128:109 postigao čak 38 poena i tako još jednom potvrdio da zaslužuje MVP nagradu. Nagetsi su tako poravnali na 1:1 u seriji i pokazali da se neće olako predati uprkos startnom porazu.

Srpski centar bukvalno je radio šta je hteo na terenu, nisu mu ništa mogli centri Porlanda, a utakmicu je završio sa čak 38 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Iz igre je promašio samo pet šuteva. Za dva je šutirao fantastičnih 13/16.

Pokušavali su gosti na sve načine da isprovociraju Srbina. Već sredinom prvog kvartala ga je Karmelo Entoni iz čista mira gurnuo i bacio na zemlju. Uspeo je Jokić da ostane staložen, a sudije su iskusnom krilu svirale nesportsku ličnu grešku.

Uz Jokića, dvocifreni su bili i Majkl Porter Džunior sa 18 poena, Pol Milsap sa 15, Eron Gordon sa 13, a Monte Moris i Faku Kampaco sa po 12. 

Kod gostiju je briljirao Demijan Lilard koji je isporučio 42 poena i imao 10 asistencija, ali bilo je to nedovoljno za raspucane domaćine. Serija se sad seli u Portland. Uz Lilarda, kod Portlanda su dvocfreni bili Si Džej Mekolum koji je imao 21 poen, a Norman Paue je dodao 13. 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice